Skruvat.no – erfaringer, leveringstid og brukeranmeldelse


Skruvat.no - erfaringer, leveringstid og brukeranmeldelse

Oppsummering

Skruvat.no er, sammen med bildeler.no, en av de beste nettbutikkene for bildeler på det norske markedet.

Til tross for det, ligger det mange dårlige brukeranmeldelser ute på nett. Dette er på grunn av at Skruvat hadde litt «starttrøbbel» da de startet opp i norge for flere år siden.

Vanligvis holder jeg meg unna rene anmeldelser av nettbutikker. Ofte vil markedet bestemme hvilke butikker som klarer seg – og hvilke som må stenge.

Men det er èn nettbutikk jeg synes har et ufortjent dårlig rykte: Skruvat.no.

Grunnen er enkel: det som står om Skruvat på de fleste «brukeranmeldelsessider» og diskusjonsfora er foreldet. La meg vise deg noen eksempler.

Hvorfor har Skruvat et dårlig rykte fra «gammelt av»?

Det er flere grunner til det. Jeg har fulgt med på bildele-markedet i Norge i mer enn 20 år, og vet hvor vanskelig det kan være å få etablert seg. Mange undervurderer den norske kunden.

Man kan godt ha høye priser i Norge. Det er det ingen som klager på. Men hvis man har lange forsendelsestider eller dårlig kundeservice, så får man folket mot seg.

Og det er grunnen til at slike brukeranmeldelser har dukket opp over de seneste årene:

Foto: Trustpilot.
Foto: Fordclubnorway.no
Foto: Bimmers.no

….og man finner mange slike forumtråder og anmeldelser av Skruvat hvis man søker litt på nett.

Dessverre gir dette et skevt bilde av hvor god denne nettbutikken er.

Utdatert informasjon

Du la kanskje merke til at alle de dårlige brukeranmeldelsene var datert fra 2018 og bakover?

Det er en grunn til det. I starten, da Skruvat etablerte seg i Norge, så visste de ikke hva de gikk til. De hadde ikke forberedt seg godt nok på å møte den norske forbrukeren, noe som førte til en hel haug med sinte kunder.

Dette har endret seg.

Hva har Skruvat endret for å tilpasse seg det norske markedet?

Veldig mye. Blant annet:

 • Kjapp frakt på selv de mer avanserte bildelene
 • Stort utvalg slik at man kan få kjøpt alt på et sted
 • Billigere priser enn Mekonomen, Biltema og andre fysiske butikker
 • Utmerket kundeservice*

*= Jeg bestemte meg nemlig for å teste kundeservicen deres. Sendte et litt avansert spørsmål om en bildel klokken 14:30 og fikk et godt og utfyllende svar klokken 16:15.

Tipp topp!

Alternativer til Skruvat

Jeg skal ærlig innrømme at det finnes mange andre nettbutikker i Norge som er gode å bruke til bilpleie-produkter og bildeler. Derfor har jeg satt sammen en fin oversikt som du kan lese i denne artikkelen.

Der har jeg samlet alle de seriøse nettbutikkene som selger bildeler i Norge. Og tro meg: jeg har luket ut en del «ugress» fra listen.

Hvis du har erfaringer med enten Skruvat eller noen av de andre nettbutikkene, så setter jeg virkelig pris på om du legger igjen en kommentar i kommentarfeltet. 🙂 Det gjelder både ris og ros!

Trond

50 år gammel bilmekaniker som har et brennende ønske om å lære folk mer om motoriserte kjøretøy. Jobber vanligvis som daglig leder i et bilverksted, men oppdaterer nettsiden min når jeg har nyttig informasjon å dele.

6 kommentarer:

 1. Skruvat er ikke dårlig i det hele tatt. Virker å være større utvalg der enn hos for eksempel Eurodeler.

  Problemet med Skruvat er at man først må skrive in reg.nummer på bilen. Hva hvis man bare skal ha en liten gave til en kompis? Nesten umulig å navigere på nettsiden deres uten å måtte oppgi hvilken bil man har først….

 2. Eurodel er like bra hvis du spør meg.

  De har også alle delene jeg har spurt om (sendt mail for å få bekreftet). I tillegg er Eurodel veldig kjappe til å svare på mail, og det er ofte sånn at man vil ha god kundeservice når man kjøper bildeler på nett

 3. Skruvat er et ordentlig møkkafirma. Kommer aldri til å handle der igjen. Sender feil deler, selv om bestiller på reg. nr. Får ikke igjen for frakt, selv om de har gjort feil. Styr unna firmaet!

  1. Hei Ann-Grete. Synd å høre at du har hatt dårlige erfaringer med Skruvat.

   Håper det løste seg. Selv har jeg bestilt derfra et titalls ganger uten å ha noen problemer. Men det er ofte sånn at èn dårlig opplevelse vil forme inntrykket ditt for alltid. Jeg forstår godt hvis du ikke vil handle der igjen. Allikevel vil jeg også minne om at det er mange som har godt inntrykk av Skruvat.

 4. Mitt inntrykk av Skruvat kundeservice er at de er kjappe til å svare, men at de ofte ikke har svarene på spørsmålene dine. Vet ikke om de står for utsendelsen av pakker selv eller om de får noen til å gjøre det for seg.

  Har i hvert fall ventet i rundt 10 dager på min pakke, men den kom i dag. Så egentlig fornøyd med priser (man sparer jo 40-50 % sammenlignet med å kjøpe på Biltema). Men informasjonen kunne kanskje vært litt bedre+

 5. Mener selv at Eurodel er bedre enn Skruvat & Bildeler.no.

  hadde en FRYKTELIG opplevelse med Bildeler.no. leste i dagens næringsliv at de visstenok går bra, men det er ikke på grunn av kundeservice eller kvalitet. Hadde ordrebekreftelse på en stor ordre. Viste seg etter en uke at de overhodet ikke har prosessert ordren min engang…så tok en måned før jeg fikk varene jeg skulle ha av bildeler.no. tommel ned

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Recent Content