Lar deg kjøpe luksusbiler med Bitcoin

Det er alltid spennende å kjøpe en ny bil, og særlig dersom det er snakk om en luksusbil eller sportsbil. Men å kjøpe en bil innebærer ofte mye arbeid, når det du egentlig vil gjøre er å sitte bak rattet så fort som mulig.

Å ha muligheten til å kjøpe drømmebilen med kryptovaluta vil definitivt spare deg både tid og innsats, særlig når det er snakk om å sende penger over landegrensene.

Hos nettsiden Autochaincars.com har du nå muligheten til å kjøpe en splitter ny bil med kryptovaluta, nærmere bestemt med Bitcoin.

En enkel prosess

Å lete etter en ny bil blant bilannonser på nett kan være en kilde til både glede og frustrasjon. Det tar tid å finne rette bilmodell og en bil som passer dine ønsker og krav. Er du både på biljakt og samtidig en kryptoentusiast er det ikke mange steder på nett der du kan kjøpe biler med disse digitale pengene.

Hos Autocoincars.com har du imidlertid muligheten til å kjøpe biler med Bitcoin, og her finner du et stort utvalg med de mest kjente bilmodellene. Nettsiden samarbeider med Bitcoin.com for å tilrettelegge for kjøp av bilder med Bitcoin.

Bilene du finner på Autocoincars.com selges av britiske bilforhandlere, men disse kan levere biler også til andre land. En av de størst eforhandlerne på nettstedet har allerede foretatt mange salg der kundene har betalt med kryptovaluta. De har blant annet solgt en Lamborghini til en tysk kjøper, og en Range Rover som ble kjøpt i overraskelse til en bursdag. Begge bilene ble betalt med kryptovaluta.

Nettsiden gir altså kjøpere muligheten til å handle luksusmerker som Aston Martin, Ferrari og Lamborghini med Bitcoin, men her finner du også mange andre bilmerker som passer for vanlige folk.

Et kjøpesterkt marked

Konseptet med å tilby kryptovaluta som betalingsmetode for kjøp av biler på nett er smart. Det sitter antakelig en kjøpesterk gruppe med store verdier i kryptovaluta rundt om i verden, og for mange er det veldig praktisk å kunne bruke disse pengene til å kjøpe biler direkte uten å måtte veksle inn pengene i vanlige penger.

I fremtiden vil man antakelig se at stadig flere nettsider og handelsplasser på nett aksepterer kryptovaluta som betalingsmetode.

Ønsker du å lære mer om hvordan du kjøper og selger Bitcoin så anbefaler vi denne guiden.

Dersom du ønsker å se hva noen av de feteste luksusbilene koster i Bitcoin finnes det naturligvis egne nettsider også for dette. Hos nettsiden carstobtc.com kan du f.eks. se at en Mercedes-Benz CLS-CLASS koster 8,5 Bitcoin med dagens kurs. Dersom din drømmebil er en Audi A7 må du ut med 7,9 Bitcoin for å sikre deg denne.

Tesla er en luksusbil som på mange måter har blitt en folkebil her i Norge på grunn av gunstige avgifter. Ønsker du å kjøpe en Tesla Model S og betale med kryptovaluta må du ut med 7,7 Bitcoin regnet etter dagens kurs.

Kursen på Bitcoin endrer seg hele tiden, og det er få finansielle instrumenter som har like store svingninger i kursen som kryptovaluta. Dette gjør jo også at prisen du betaler for en luksusbil i Bitcoin varierer mye fra dag til dag.

Legg igjen en kommentar