Hundebur til bil: Topp 5 bilbur til hunden din


I denne artikkelen skal jeg se nærmere på de beste hundeburene til bil.

Hunden er, og har lenge vært, et veldig populært kjæledyr. Den får ofte status som et fullverdig familiemedlem, og er en loyal partner for enslige, en elsket lekekamerat for barn og for mange et viktig fundament i familien.

Samtidig blir vi alle mer mobile. Vi reiser rundt, gjerne i bil, og hundene våre vil vi alltid ha med oss.

Det å transportere et dyr i en bil skal gjøre med sikkerhet som høyeste prioritet, og bør også gjøres uten at det oppfattes som stressende for hund eller eier. Lovene vi har her i Norge sier at hunder ikke skal være løse i biler, og må enten være i et transport/hundebur eller i sele.

At hunden skal være sikret er ikke bare for hundens sikkerhet, men også for alle de andre passasjerene. Ved en bråstopp, eller i verste fall kollisjon, kan løse gjenstander og dyr bli til livsfarlige prosjektiler.

Spesielt om eieren vil ta med hunden sin på en lengre reise, må transporten ordnes på en slik måte at alt går problemfritt.

Trond

50 år gammel bilmekaniker som har et brennende ønske om å lære folk mer om motoriserte kjøretøy. Jobber vanligvis som daglig leder i et bilverksted, men oppdaterer nettsiden min når jeg har nyttig informasjon å dele.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Recent Content