Ekstralys til bil


Ekstralys best i test

Priser på ekstralys

Hvor bør man bestille ekstralys (norske nettbutikker)?

I mine øyne finnes det to nettbutikker som har de beste

Jeg har benyttet meg av begge nettbutikkene selv. Og kjøper deler fra dem minst èn gang i måneden (mye på grunn av at jeg jobber på bilverksted). Hvis man ikke finner ekstralys til bilen sin på en av de nettsidene, så mener jeg at man ikke har vært god nok til å lete. 🙂

FAQ: Ofte stilte spørsmål

Hvorfor skal man kjøpe ekstralys?

Vil batteriet mitt bli tomt fordi det bruker så mye strøm?

Trond

50 år gammel bilmekaniker som har et brennende ønske om å lære folk mer om motoriserte kjøretøy. Jobber vanligvis som daglig leder i et bilverksted, men oppdaterer nettsiden min når jeg har nyttig informasjon å dele.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Recent Content