Bildeler på nett: Topp 5 nettbutikker for bildeler

Bil er en dyr hobby. Men er det én ting du kan spare mye penger på, så er det på bildeler. Det lureste er å kjøpe bildeler på nett fra en nettbutikk, og i denne artikkelen går jeg gjennom mine topp 5 nettbutikker for bildeler.

Her er mine topp 5 favoritter – i tilfeldig rekkefølge:

Mine 5 favoritter – anbefalte nettbutikker for kjøp av bildeler

Etter å ha kjøpt bildeler på nett i godt over ti år, så er det fem nettbutikker jeg til stadighet vender tilbake til. Alle disse nettbutikkene er til å stole på, og jeg skal gi deg en grundig gjennomgang av alle. Så, om du vil handle bildeler på nett, er det bare å bruke nettbutikkene jeg lister opp under!

Skruvat – Skandinavias største forhandler av bildeler

Skruvat.no er en nettbutikk som reklamerer med «Bra bildeler til helskrudde priser», og det vil jeg faktisk si meg enig i. De har et helt enormt utvalg av bildeler, og har ofte gode tilbud og salg.

Leveringstid: 1-3 dager
Utvalg: Norges største utvalg (over 500 000 artikler)
Fraktpriser: Fra 99 kroner
Trustpilot: 4/5 stjerner

Dette sier andre kunder om Skruvat.no

Skruvat.no får 4/5 stjerner hos Trustpilot, og har mer enn 10 000 anmeldelser! Dette må sies å være svært bra, og viser at de har mange kunder, og har holdt på lenge i tillegg til at de er en seriøs leverandør av bildeler på nett. Her er en lovende kundeanmeldelse fra en norsk kunde:

«Det later til at Skruvat.no har en god avtale med Posten, for mine bestilte varer nådde fram allerede etter bare noen få dager. Varene var pakket forsvarlig, så med passelig verktøy var det for meg «bare» å skru ut de gamle lyktene og montére inn og skru fast de nye. Om der var en forskjell mellom de originale lyktene og de nye fra Skruvat.no, så var ikke jeg istand til å kunne oppdage den. Men ang. lysutbyttet er der en stor forskjell! Nå har jeg fått et nytt og enda bedre syn på tilværelsen! Hvis dette er standarden man kan forvente fra Skruvat.no, og på varene deres, ser jeg ikke så mange grunner til å handle bildeler fra andre steder!»
– Arne Langsholt via Trustpilot

Andre ting det er verdt å nevne om Skruvat er at du har 30 dagers bytterett på kjøpet ditt. Siden de startet opp i 2008 har de rukket å bli Skandinavias største forhandler av bildeler på nett. De har bildeler og reservedeler til alle store bildeler, og har et prisløfte om å alltid ha den laveste prisen.

Med andre ord: Skruvat er en perfekt nettbutikk å handle bildeler i.


Eurodel – Norsk bildel-butikk med gode anmeldelser

Eurodel.no er en norsk nettbutikk som gir deg tilgang til mer enn en halv million bildeler. I tillegg kan de skaffe 6.5 millioner originale bildeler, så at de har et godt utvalg er det liten tvil om.

Leveringstid: 1-5 dager
Utvalg: Stort utvalg av alle typer bildeler
Fraktpriser: Fra 89 kroner
Trustpilot: 4.5/5 stjerner

Dette sier andre kunder om Eurodel.no

Eurodel.no får faktisk hele 4.5 av 5 mulige stjerner hos Trustpilot og har mer enn 11 000 anmeldelser. Det er rett og slett bunnsolid! Om man leser gjennom anmeldelsene, så kan man se at Eurodel leverer raskt, og har et system som fanger opp om du bestiller feil bildeler til din bil. Genialt!

«Enkelt å finne rett del. Profesjonellt system hvor Eurodel kan sjekke ordren før de sender og forsikrer meg som kunde at jeg har valgt riktig del til min bil type. Jeg hadde tilleggsspørsmål som jeg sendte de på Mail og fikk raskt svar. Totalt sett veldig fornøyd. Kunne ikke vært bedre 👍🏻»
– Flemming via Trustpilot

I tillegg kan Eurodel skimte med at alle varer sendes fra Oslo, du har 30 dagers åpent kjøp på handelen din og 2 års garanti på alle produkter.

Jeg har faktisk skrevet et helt eget innlegg om erfaringer med Eurodel her. I tilegg har jeg en oversikt over alle rabattkoder på Eurodel her!

Eurodel.no fortjener helt klart en plass blant mine topp 5 nettbutikker for bildeler!


Ekstralys – Best på alle bildeler relatert til belysning

Ekstralys.no er nettbutikken for deg som trenger LED-barer, ekstralys, fjernlys, pærer og lys til bilen din. De har et gigantisk utvalg av alle bildeler du kan tenke deg som er relatert til belysning, og er en norsk nettbutikk.

Leveringstid: 1-3 dager
Utvalg: Gigantisk utvalg av belysning og deler
Fraktpriser: 49 kroner (fri frakt over 999 kr)
Facebook: 4.8/5 stjerner

Dette sier andre kunder om Ekstralys.no

I motsetning til Skruvat og Eurodel, benytter ikke Ekstralys seg av Trustpilot som en plattform for å sanke inn anmeldelser. De har derimot svært gode anmeldelser på Facebook, hvor de får 4.8 av 5 mulige stjerner!

«Endelig fant jeg et xenon sett som ikke blender andre trafikanter, ikke får jeg feilmeldinger ,korrekt farge temperatur, ikke minst lik farge på høyre og venstre side, ingen flimmer under oppstart og i drift syklus. Jeg har prøvd sikkert 15 forskjellige eBay sett hvor alle av «forskjellige» merker og konkludert med at det er alt bare drit alt sammen. Kjøpte nå lumen prosystem med H7R pære og 35w pærer 6000kelvin og super fornøyd enn så lenge. Håper holdbarheten er likedan som første inntrykket.»
– René Fredriksen via Facebook

I tillegg til gode anmeldelser, er det verdt å merke seg at Ekstralys er en norsk nettbutikk, med daglig levering. De tilbyr prismatch hvor de alltid gir laveste pris, og tilbyr fri frakt for deg som handler over 999 kr.

I nettbutikken deres har de også en egen blogg-seksjon med gode tips til deg som skal handle ekstradeler til bilen din på nett.

Jeg kan med andre ord trygt anbefale deg å handle dine bildeler i nettbutikken til Ekstralys!


Dekkonline – Når du skal kjøpe bildekk på nett

Dekkonline.com er en nettbutikk som har spesialisert seg på bildekk. De er Europas største online dekkforhandler og har med andre ord et vanvittig stort utvalg av bildekk.

Leveringstid: ca 7 dager
Utvalg: Europas største online dekkforhandler
Fraktpriser: stort sett fri frakt
Trustpilot: 4/5 stjerner

Dette sier andre kunder om Dekkonline.com

Dekkonline har vært i bildele-bransjen lenge og er kjente for sin tilstedeværelse på nett. De har nettbutikker i en megnde land, og har i Norge 2 800+ anmeldelser hos Trustpilot. Der får de 4 av 5 stjerner.

«En sikker, lettvindt og billig måte å kjøpe dekk på. Leveransene gikk etter planene og dekkene ble levert ved inngangsdøren min. Anbefaler denne måten å kjøpe dekk på 👍«
– Jan-Egil via Trustpilot

Andre ting som er verdt å nærme om Dekkonline, er at de har 30 dagers returrett og samarbeider med mer enn 440 monteringspartnere. Det betyr at dersom du ikke ønsker å montere dekkene dine selv, kan du levere de inn til et av firmaene som samarbeider med Dekkonline og få hjelp.

De har også en egen dekkrådgivning som hjelper deg med å finne riktige dekk, og telefonsupport mandag til fredag hver dag fra kl 08 – 20!

For å oppsummere: Jeg synes helt klart at Dekkonline.com fortjener en plass i min topp 5 liste over nettbutikker som selger bildeler på nett!


Arbeidslys – Nettbutikk med belysning og andre bildeler

Arbeidslys.no er en norsk nettbutikk med et bredt produktspekter. De selger alt fra lykter og pærer til kufangere, håndplukket fra kvalitetsleverandører fra hele verden. Det jeg liker spesielt godt med Arbeidslys, er den fantastiske servicen og kvaliteten på produktene.

Leveringstid: 1-3 dager
Utvalg: stort utvalg av belysning og andre bildeler
Fraktpriser: 89 kroner (fri frakt over 989 kr)
Yotpo: 4.5/5 stjerner

Dette sier andre kunder om Arbeidslys

Arbeidslys er en butikk med god service. De har på Facebook 341 anmeldelser, som gir dem 4.5 av 5 stjerner totalt.

«Meget god service! Fikk varene levert i postkassen, 2 timer etter bestilling, p.g.a. korona og vippset oppgjøret. Blir ikke bedre enn dette.»
– Terje K. via Arbeidslys

Det er også verd å nevne at denne nettbutikken har hele 60 dagers bytterett, god support og mulighet for betalingsutsettelser.

Selv om utvalget hovedsakelig er belysning og enkelte andre bildeler som for eksempel kufangere, fortjener Arbeidslys en plass på denne topp 5 kåringen av nettbutikker!


Men dette er ikke de eneste alternativene du har. Det finnes flere nettbutikker som har et godt sortiment innenfor bildeler.

Andre nettbutikker som selger bildeler på nett

NettbutikkBeskrivelse
BildelerEn nettbutikk med et stort utvalg av Bildeler, og utsalg ikke så langt unna Oslo.Besøk
AutodelerGigantisk internasjonal nettbutikk. Fri frakt over 2500 kroner. Hevder å ha «mer enn 1 million reservedeler på lager».Besøk
ByttdekkIkke bare dekk og felger, men de selger også komplette hjul. Rimelige priser.Besøk
TirendoEn annen dekk-butikk som også har noen andre bildeler. Fornuftige priser og OK utvalg.Besøk
Har jeg glemt noen nettbutikker? Legg igjen en kommentar!

OBS! Denne listen inneholder også nettbutikker jeg personlig ikke har prøvd å kjøpe fra. Til tross for det, så har jeg nøye gått gjennom hver nettbutikk for å sikre meg at det er seriøse eiere som står bak. Med andre ord: alle disse nettbutikkene er til å stole på, og kan anbefales for deg som er ute etter bildeler.

Husk at du også er beskyttet av forbrukerkjøpsloven hver gang du bestiller noe på nett, og har 14 dagers angrefrist – noe du ikke får når du kjøper bildeler over disk i en fysisk butikk.

Hvilke bildeler er de vanligste å kjøpe på nett?

Hvis det er noe jeg kjenner bedre enn andre, så er det norske forbrukervaner innenfor bilutstyr. Her er de vanligste kjøpene:

 • Dekk og felger
 • Tilbehør (Wunderbaum, motorolje, pusseverktøy)
 • Lys og lykter
 • LED barer
 • Verktøy for å mekke på bilen
 • Ulike typer filtere
 • Takboks og skiboks
 • Kufanger
 • Annet diverse tilbehør

Det er ikke til å stikke under en stol at mange lar seg friste av å kjøpe bildeler i utlandet.

Men er det egentlig så lurt?

La oss ta en kikk.

Kan det lønne seg å kjøpe bildeler fra utenlandske nettbutikker?

Bør du kjøpe bildeler på nett fra utenlandske nettbutikker?

Dette er et spørsmål jeg veldig ofte får fra kunder i bilverkstedet der jeg jobber. «Vil det ikke bare være bedre for meg å kjøpe nye dekk fra utlandet?».

Dessverre. I de fleste tilfellene vil du tape penger på å kjøpe bildeler fra utlandet.

Dette er ikke noe jeg sier fordi jeg er daglig leder i et norsk bilverksted. Men dette er noe jeg har regnet på veldig mange ganger.

Ekstrakostnader ved å kjøpe fra utenlandske nettbutikker

Kort og greit – dette er grunnene til at du ofte vil gå i minus når du bestiller fra utlandet:

 • Prisene er betydelig høyere på internasjonal frakt. Husk at bildeler ikke akkurat er lette varer!
 • Du må betale moms og noen ganger et fortollingsgebyr når varen ankommer Norge.
 • I mange tilfeller må du la bilen stå i lengre perioder fordi det rett og slett tar lang tid å bestille bildeler fra andre land.
 • Avhengig av tidspunkt du kjøper på, så må du være obs på kronekursen. I skrivende stund ligger den svært lavt sammenlignet med andre lands valutaer, men mange bruker «gamle kurser» når de regner om fra dollar og Euro til norske kroner, da vi er så vant til at de ligger på 8-tallet.

Ekstrakostnader ved å kjøre til Sverige eller andre europeiske land for å reparere bilen

Hvis du bestemmer deg for å frakte bilen ut av landet for større reperasjoner, så kan man potensielt sett tjene på det.

Dette avhenger riktignok av at det er snakk om større reperasjoner som koster over 50 000 kroner. I tillegg avhenger det av at du klarer å få ned kostnader som:

 • Det du betaler i bensin for å kjøre til utlandet
 • Bompenger på veien (husk at du både skal kjøre TIL og HJEM fra Sverige)
 • Slitasje

Nettbutikker med gode/dårlige brukeranmeldelser fra andre nordmenn

Én ting er i hvert fall sikkert: folk er veldig kritiske til nettbutikker hvis noe går galt. Dårlig produktutvalg, sent svar på kundeservice og sene frakttider kan få folk til å legge ut hissige anmeldelser.

Og det er helt fair. Ofte er nettopp slike anmeldelser en god pekepinn på hvilke nettbutikker som driver seriøst.

Trustpilot er en nettside hvor brukerne kan rangere ulike bedrifter på en skala fra 1 til 5. Etter å ha brukt litt tid på å samle inn resultatene, så ser listen slik ut over de mest brukte nettbutikkene som selger bildeler på nett i Norge:

NettbutikkTrustpilot-rating
Eurodel.no4,6
Skruvat.no3,9
Ekstralys.no3,7
Bildeler.no2,5
Arbeidslys.no3,5
Byttdekk.no4,0
Dekkonline.com3,9
Tirendo.no3,5
Husk at Trustpilot-anmeldelser er dynamiske og kan endres.

Det er viktig å huske på at ikke alle nettbutikker jobber aktivt med å få anmeldeser på Trustpilot. Mange bruker egne systemer, eller synes det holder med Facebook eller Google sine ratings. Man skal derfor ikke se kun på hvilken score en nettbutikk som selger bildeler får hos Trustpilot, men man bør heller se på totalinntrykket man får etter litt Googling.

Kjøpe bildeler på nett for første gang – hva må man tenke på?

Pass på å kjøpe riktig bildel

Det er store forskjeller på å kjøpe bildeler og andre forbruksvarer på nett. Du bør være veldig sikker på at bildelen passer før du kjøper den. Det kan være litt tungvindt å bytte hvis man kjøpr feil.

Handle fra en trygg nettbutikk

I denne artikkelen kan jeg gå personlig god for alle nettbutikkene som har blitt nevnt. Med andre ord: hvis du holder deg til Skruvat.no, Eurodel.no og andre norske store butikker, så går alt fint.

Men hvis du begynner å eksperimentere med å kjøpe bildeler fra utenlandske nettbutikker, så kan du være på utrygg is. Da kan du stå i fare for å få deler som ikke har særlig god kvalitet. Du kan også oppleve ID-tyveri hvis du betaler med et kredittkort.

Ofte stilte spørsmål

✅ Hvordan finne riktige bildeler?

Det vanskeligste for mange vil kanskje være å finne ut riktig bildel til akkurat sin biltype/bilmodell. Heldigvis har de største nettbutikkene egne løsninger som gjør at du bare taster inn ditt registreringsnummer, så finner de frem til biltypen din samt hvilke bildeler som passer. Rett og slett genialt! Både Eurodel og Skruvat, to nettbutikker jeg anbefaler, har denne funksjonen.

✅ Hvor kjøper man bildeler på nett?

Det er et spørsmål mange stiller seg – og i denne artikkelen har jeg gått gjennom nettopp dette! Mine anbefalinger er; Eurodel, Skruvat, Ekstralys, Dekkonline og Arbeidslys

✅ Hvordan bytte bildeler?

Om du har kjøpt bildeler og lurer på hvordan du skal bytte dem, vil jeg anbefale følgende: gjør et søk på Google og YouTube, i første omgang på norsk. Dersom du ikke finner svaret på dette på norsk, ville jeg ha prøvd å søke på engelsk, og samtidig testet sider som WikiHow. Dersom du ikke finner ut av hvordan du skal bytte bildelene selv, så må du selvfølgelig oppsøke et bilverksted. Enkelte bildeler kan være veldig lett å bytte selv, mens for mer kompliserte operasjoner kan man ende opp med å gjøre mer skade enn nytte om man prøver selv.

✅ Hvor kaster man bildeler?

De fleste bildeler, hvertfall de som er av metall, skal leveres som metall på gjenvinningsstasjonen. Det finnes dog unntak og spesielle regler, så det beste er å spørre de som jobber på gjenvinningsstasjonen, slik at du gjør alt etter boka.

✅ Hvor kaster man et bilbatteri?

Et bilbatteri regnes som farlig avfall, og må håndteres riktig. De anbefaller batterisyre, bly, litium og metaller, alt avhengig av hva slags type bilbatteri det er. Alle som selger et bilbatteri i Norge, er pliktige til å ta disse i retur fra kundene sine, uten kostnad. De leverer de deretter videre til godkjente mottak. Lever derfor batteriet ditt der du kjøpte det!

✅ Er bildeler tollfrie?

Det er faktisk ikke toll på bildeler. Men, du må fortsatt betale merverdiavgift (moms/mva) når du kjøper noe fra utlandet. I tillegg må du betale et gebyr til firmaet som fortoller varen for deg. Hos Posten er dette gebyret på 149 kroner.

Oppsummering – hva har du lært i denne artikkelen?

Du har (forhåpentligvis) lært en hel del om det å kjøpe bildeler på nett i denne artikkelen. La oss prøve å oppsummere:

 • Det er hovedsakelig fem nettbutikker jeg anbefaler å kjøpe bildeler på nett fra: Eurodel, Skruvat, Ekstralys, Dekkonline og Arbeidslys
 • Man kan potensielt spare litt penger på å kjøpe bildeler fra utenlandske nettbutikker. Likevel må du passe på at vinninga ikke går opp i spinninga med tanke på ekstrakostnader.
 • Det er viktig å sammenligne priser på nett før man bestiller noe.
 • Netthandel fra de største norske aktørene er trygt, effektivt og gjøres på få minutter (gitt at du vet hva du skal ha).

18 kommentarer om “Bildeler på nett: Topp 5 nettbutikker for bildeler”

 1. Hei, takk for det.

  Ser at mange diskusjonsfora rundt omkring i Norge har egne tråder hvor det diskuteres kjøp av bildeler på nett. Noen hevder at man trygt kan kjøpe fra utlandet, men det er andre som mener at det blir så mye merkostnader at det ikke lønner seg.

  Kan du, Trond, si hva du tenker om å kjøpe bildeler fra utlandet? Og hvorfor er det mye bedre i Norge (hvis du mener det)?

  Svar
  • Hei Marius,

   takk for spørsmål. Som du allerede legger til grunn i spørsmålet ditt: jeg synes absolutt at det er bedre å kjøpe bildeler på nett fra norske forhandlere. Dette er også noe jeg har begrunnet i posten min.

   – Du sparer ikke SÅ mye penger på å kjøpe det fra utlandet i utgangspunktet.
   – Hvis man sparer noe i form av at prisen er lavere, så vil dette ofte bli «tatt igjen» når man skal betale frakt, moms og toll.
   – Høyere risiko ved å kjøpe fra utenlandske nettbutikker.
   – Manglende service i etterkant.
   – Man er ikke dekket av kjøpsloven.

   Med andre ord: kjøp i Norge. Det finnes allerede veldig mange gode norske nettbutikker å velge mellom, så jeg synes det er litt fleipete å skulle se til utlandet hele tiden. 🙂

   Svar
 2. Takk for gode tips.

  Har èn gang kjøpt bildeler fra utlandet og jeg angret noe så fryktelig. Var selvfølgelig naiv og blåøyd da jeg kjøpte de fra en polsk (!!!) nettbutikk, med god hjelp av en polakk på jobben. Min kollega visste jo ikke at det skulle være så vanskelig å få dem fraktet til Norge, så jeg skylder ikke på han.

  Etter rundt tre måneder med mailing fram og tilbake (Google Translate ble mye brukt), så endte jeg opp med å avbestille bildelene og heller bestille noe fra Norge.

  Skal sies at jeg fikk tilbake rundt 50 % av kjøpesummen, men forsto rett og slett ikke hvorfor jeg ikke ble fullt ut refundert.

  Enig med konklusjonen i denne artikkelen. Kjøp bildeler fra norske nettbutikker!

  Svar
 3. Takk! Har selv kjøpt en del på Skruvat og vært heldig med det.

  På Biltema føler jeg egentlig at de fleste drar når de skal ha bilpleieprodukter eller bildeler. Vet ikke hva kvaliteten på bildelene er der…har egentlig hørt at det er litt sånn jalla «Nille»-standard på det, og hvis det er noe jeg IKKE skal ha på bilen min, så er det noe importert «shady» bildeler fra Biltema haha

  Svar
  • Hei Jarle, godt å høre at du har gode erfaringer med Skruvat. Det har nemlig jeg også! 🙂

   Angående Biltema: jeg skal være forsiktig med å uttale meg om kvaliteten på varene deres. Rett og slett fordi jeg aldri har kjøpt noe fra Biltema selv. Men jo… jeg har hørt det samme som deg.

   Når det kommer til bildeler, så bør man aldri ta noen risiko hvis det kan hemme kvaliteten på kjøretøyet ditt.

   Svar
 4. Jeg kan også sterkt anbefale Skruvat. Veldig lett å bruke for nybegynnere.

  Man taster inn reg nummer på bilen, og deretter får de automatisk opp hvilken bil du har – og hvilke bildeler som passer til bilen din. Ser også nå at andre nettbutikker har samme system, men selv vil jeg alltid sverge til Skruvat når jeg kjøper bildeler på nett.

  Svar
 5. Autodeler har jeg brukt til å kjøpe kufanger èn gang. Og det gjør jeg aldri igjen.

  De opplyste ikke om at varen ikke var på lager. Rett etter at jeg bestilte, så fikk jeg en mail hvor det sto «takk for bestillingen, vi oppdaterer deg NÅR vi sender varen din». Fint, tenkte jeg – jeg skulle ikke bruke bilen før om tre uker.

  Tiden gikk og gikk, men ingen ny mail kom. Da innså jeg at jeg hadde kjøpt fra feil nettbutikk. De hadde nemlig måtte bestille varen (noe det ikke var eksplisitt opplyst om). Og jeg endte opp med å vente i over to måneder på en kufanger…bisart

  Svar
 6. God oversikt!

  Jeg prøvde å kjøpe bildeler på nett fra en forhandler som nå er lagt ned. Dette var på starten av 2000-tallet og netthandel i Norge var knapt påbegynt. Måten man gjorde det på den gangen var at man bestilte på mail (!!) , noe som gjorde at det tok fire dager før jeg overhodet fikk en bekreftelse.

  Etter det, så fikk jeg etterhvert ringt butikken…og vi begge var enige om at det kanskje var best at jeg dro ned i stedet for at han skulle shippe det til min postadresse. Med andre ord: å kjøpe bildeler på nett var ikke like lett den gangen 🙂

  Svar
 7. Takk!

  Har lett etter flere gode steder å kjøpe bildeler på nett, men jeg har vært usikker på om de er seriøse. Når man feks googler «skruvat erfaringer» og «bildeler.no erfaringer», så får man plutselig opp en haug med sinte kunder.

  SKal prøve å kjøpe noe fra Skruvat og se hvordan det går

  Svar
 8. Veldig bra oversikt.

  Har brukt ekstralys til lys på bilen min og Skruvat til det meste annet. Ser at Eurodel virkelig har slått seg opp som en god konkurrent til Skruvat, men er usikker på om de egentlig har et lager i Norge?

  Ser at noen diskusjonsfora på nettet hevder at Eurodel shipper fra Sverige? Stemmer dette?

  Svar
  • Hei Arna Bjørnar, jeg er 99 % sikker på at Eurodel har lager i Norge. Det tar mellom 1 og 5 dager før varene ankommer – og jeg har aldri sett at mine varer fra Eurodel har kommet fra Sverige.

   Svar
 9. Jeg har alltid kjøpt mine bildeler på nett fra Skruvat. Liker å støtte norske nettbutikker. Alltid like fornøyd, god service, de kan sine saker og rask levering. Så det er en nettbutikk jeg trygt kan anebfale 👍

  Svar
 10. Visste ikke at man kunne spare så mye på å kjøpe bildeler på nett. Var hos den lokale Mekonomen-forretningen. Skulle ha over 2000 kroner for å skifte luftfilter.

  Gikk på Skruvat og fant luftfilter til 150 kroner – og skiftet det selv på en halvtime.

  Penger spart 😉

  Svar
 11. Har kjøpt mye bildeler på nett. Før det ble kjent at det var et marked der, så måtte man bestille fra tyske ebay. Husker godt at jeg fikk noen dekk som sikkert var 70-80 % billigere enn de kunne fås i norge

  problemet? vel det var jo bare at dekkene var godt brukt 😀

  hadde ikke noe vern da man kjøpte på nett den gangen. hjalp heller ikke å klage til ebay. de brydde seg jo ikke om en dum nordmann som ikke hadde lest ordentlig i annonsen

  Svar
 12. Vitkgiste når man kjøper bildeler på nett i Norge er at man kjøper fra NORSKE nettbutikker.

  er veldig mange utenlandske nettbutikker som prøver å etablere seg i Norge. Vi elsker bil. Eller; i hvert fall mange av oss. Og vi tør å bruke mye penger når vi først skal ha noe fikset. Derfor er Norge et ettertraktet land blant bildel-nettbutikker som ønsker å tjene penger.

  men ikke la deg lure. Bildeler, Skruvat, Eurodel-….alle er helt konge. Fordi de er etablert i Norge og har lager her. Men ikke kjøp bildeler på Amazon eller Ebay. Det ser kanskje billig ut ved første øyekast, men det koster veldig mye

  Svar
 13. Hei,

  Jeg besøkte bilduden.no og syntes du har en veldig fin nettside. Godt innhold og den ser veldig bra ut. Jeg lurer på om det var mulig å få lov til å publisere en artikkel på din nettside? Vi gir deg en kompensasjon for dette selvfølgelig

  Gi meg beskjed om hvor mye det vil koste og hvilke emner som er aktuelle?

  hilsen,

  Kristine Bjorge
  Innholdsleder
  Villa-Belle Media

  Svar
  • Hei Kristine.

   Jeg skal se om de som driver den kommersielle biten på denne siden kan ta en prat med deg. 🙂

   Du hører fra oss.

   mvh
   Trond

   Svar

Legg igjen en kommentar