Benytt bensinkort som beste kredittkort i Norge

Kredittkort er virkelig en fryd for øynene hos mange nordmenn. Det gir tilgang på ekstra penger som en ikke fikk muligheten til å bryne seg på tidligere. I dagens samfunn er det helt normalt å benytte kredittkort, men det kommer selvfølgelig med betingelser. Det dukker stadig opp nye kombinasjoner, og den seneste kombinasjonen er bensinkort og kredittkort.

Hvem skulle tro at bensinkort ble det nye kredittkortet? Vel, i bunn og grunn er et bensinkort egentlig et kredittkort. Det heter bare bensinkort fordi tilbyderen av kredittkortet har en avtale med de ulike bensinstasjonene. Du får rabatt hver gang du fyller bensin eller diesel. Bensinkort er ansett som beste kredittkort i Norge i moderne tid, spesielt for drivstoff.

Fyll smart og spar betydelig med penger

Det er ikke en kjent sak, men veldig ofte kan du spare noen kroner på drivstoff. Hvordan gjør man det tenker du? Vel, det er lurt å følge med på drivstoffprisene for bensin og diesel gjennom uken. Stort sett er det lavest pris på søndagene, men dette varierer noe fra bensinstasjon til bensinstasjon. Poenget her er å fylle smart for å spare penger, og tid.

Benytter du deg av et bensinkort som har en kredittramme, så bør du også være obs på hvilken valuta du betaler for drivstoff i. Dette er noe man bør se etter i utlandet dersom du benytter kortet i utlandet. Her er regelen at du alltid bør velge lokal valuta. Du kan være sikker på at du unngår ekstra gebyrer i slike tilfeller ved å benytte beste kredittkort i Norge.

Velg en sikker utsteder av beste kredittkort i Norge

Det er stort sett trygt å benytte kredittkort, ettersom utstedere av kortet er to aktører som tilbyr betalingsløsninger. Det er Visa og MasterCard. Sistnevnte er en stor favoritt og er signert beste kredittkort i Norge. Men, vi har den siste tiden sett at Visa har trappet opp og følger hakk i hælene på MasterCard. Her er det stor kamp mellom de to hvert eneste år.

Begge de to er meget sikre og pålitelige utstedere, og har sikre betalingsløsninger mellom banken og andre parter som er involvert i en betalingstransaksjon. Det gir deg en trygghet når du skal velge beste kredittkort i Norge. Samtidig bør du alltid signere ditt bensinkort slik at andre rundt deg er oppmerksomme på at det er ditt kort. Da vil noen alltid finne eieren!

Legg igjen en kommentar