Båtforsikring test: Topp 6 beste forsikringer for båteiere

Vurderer du å kjøpe båt, så må du regne med en litt kjip ekstrakostnad: båtforsikring. Du kan være verdens mest erfarne skipper, men du må likevel ta høyde for at ulykker og skader kan oppstå.

Nettopp derfor er det utrolig viktig at du skaffer en forsikring som kan hjelpe deg når uhellet er ute. Det å farte rundt langs norskekysten og hele tiden være nervøs for skader på båten sin er en veldig kjip følelse. Du fortjener nemlig mye bedre.

Når du har tegnet en god og solid båtforsikring, så kan du bruke tid og energi på å nyte det maritime livet. Få ting er like magisk som å seile rundt og nyte lyden av bølgeskvulp mot skroget.

Vi i Bilduden anskaffet oss båt for ikke så alt for lenge siden. I den anledning gjorde vi ufattelig mange undersøkelser for å finne Norges beste båtforsikring. Denne artikkelen er et resultat av all researchen som har blitt gjort.

Trenger du båtforsikring? Da anbefaler vi at du sender inn en søknad via denne nettsiden: Tjenestetorget.no.

Hvorfor Tjenestetorget?

Vi anbefaler Tjenestetorget av en veldig enkel grunn: det er den beste anbudstjenesten på det norske markedet.

Når du sender inn kontaktopplysningene dine via nettsiden, så setter du automatisk i gang en prosess hos forsikringsselskapene. De begynner å samle sammen et tilbud som er skreddersydd for dine behov. Når alle selskapene har fått mulighet til å gi et tilbud, så vil du motta en mail fra Tjenestetorget. Den mailen inneholder all den informasjonen du trenger for å ta en fornuftig avgjørelse.

Og det beste av alt?

Det er 100 % gratis og uforpliktende. 🙂 Du står helt fritt til å avslå alle tilbud om båtforsikring hvis du skulle ønske det.

båtforsikring seilbåt

Selskaper som er kjent for god båtforsikring

Våre undersøkelser viser at det er noen forsikringsselskaper som er bedre enn andre når det kommer til båt. I tabellen under finner du nettopp disse selskapene. Skulle du ønske mer informasjon om hver og en av dem, så kan du lese videre nedover i artikkelen.

#Produkt
1 DNB & Fremtind Båtforsikring – Best i test!
2 Codan Forsikring– Med effektiv totalskadegaranti
3 Gjensidige båtforsikring – Rask og hyggelig hjelp
4 Pantaenius – For deg som skal seile internasjonalt
5 IF Forsikring på båt – Profesjonelt og stort firma
6 Tryg Båtforsikring – Med god forsikringskalkulator

1. DNB & Fremtind Båtforsikring – Best i test!

Bestiller du båtforsikring hos DNB, så lover bankgiganten at du kan “sjøsette båten uten bekymringer”.

Høres ikke det ut som en god deal?

 • Dekker alt av innbrudd samt tyveri fra båten
 • Inkluderer også hjelp ute på sjøen hvis nødvendig
 • Dekker maskinskade hvis du bestiller full kasko
 • Vant Norsk Kundebarometer Best i Test i 2021

DNB er merkevaren som blir brukt ut mot folket. Men det er selskapet Fremtind som står for Norges beste båtforsikring.

Vi vet alle at uhell kan skje på sjøen. I slike tilfeller bør man ha en solid forsikring hos et trygt og seriøst forsikringsselskap. Fremtind & DNB er slike selskap. De tar trygghet på alvor. Etter å ha nøye lest gjennom hva de skriver om båtforsikring på sine nettsider, så kårer vi de til Norges beste alternativ.

Best mot ulykker

Båtforsikring fra DNB dekker alt av skader som skulle skje på båten din. Det er også dekning uavhengig av alvorlighetsgraden på uhellet. Synker båten din? Vel, da kan DNB hjelpe deg. Kommer du i skade for å kjøre på en annen båt når det er dårlig sikt og uvær? Ikke noe problem – DNB dekker deg.

I likhet med bilforsikring, så har DNB også utviklet fire stadier for hvor mye båtforsikringen skal dekke. Det er ansvarsforsikring, minikasko, kasko og toppkasko. Hvis du kjøper toppkasko, så får du en rekke gode fordeler.

Hva dekker DNBs toppkasko båtforsikring?

Hvis du har en veldig dyr båt, så kan toppkasko være for deg. DNB har en av markedets beste alternativer. Blant annet dekker forsikringen også jollen din (såfremt den koster under 30,000 kroner). I tillegg dekkes skader på to av de mest verdifulle delene av båten: seil og motoren.

De som har levd lenge på sjøen vet at det å måtte bytte ut motor og seil koster ufattelig mye penger. Hvis du har de forsikret, så har du i det minste èn ting mindre å tenke på.

Oppsummering

Etter vår mening er det ingen tvil om at Fremtind & DNB tilbyr Norges beste båtforsikring. Ikke bare har de fire nivåer det er lett å forholde seg til. Kundene har også talt. Hvis du går etter Kundebarometeret, så er det ingen andre forsikringsselskap som er i nærheten.

Vi vil likevel anbefale deg å fylle ut søknadsskjemaet under. Der kan du skrive inn all relevant informasjon for din båt. Det vil også øke sannsynligheten for at du får et tilbud som er skreddersydd dine behov.


2. Codan Forsikring– Med effektiv totalskadegaranti

Etter vår bedømming, så vil Codan være det beste alternativet hvis du er redd for at båten din opplever et fullstendig havari.

Et godt forsikringsselskap som øker i popularitet hver dag.

 • Fire nivåer av forsikring
 • Samtlige nivåer dekker både ansvarsskade samt rettshjelp
 • Kunder hos Codan får halv pris på båtmagasinene Båtliv og Seilmagasinet
 • Gode muligheter for å bli totalkunde på forsikring

Codan har seilt opp (pun intended) som en av de største forsikringsselskapene innenfor båtforsikring i Norge.

Totalskadegarantien er kanskje det som er grunnen til at mange kunder velger Codan. Man har mulighet til å få en helt ny båt (markedsverdi eller kjøpesum i erstatning) hvis båten din blir ødelagt etter 3 år. Dette gjelder også båter som blir kjøpt brukt!

En sånn forsikring er det ganske få forsikringsselskaper som kan skilte med.

I tillegg har de, som mange andre konkurrenter, redning på sjøen. De gir også full erstatning på ødelagt og dyrt utstyr som mast og rigg.

Totalkunde? Få rabatt

En av tingene som virkelig kan friste deg hos Codan er deres “samlerabatt”. Hvis du også skulle ønske å samle innbo- , bil- eller husforsikring hos samme selskap, så kan de friste med 15 % rabatt.

Dette kan være en utmerket måte å få billig båtforsikring på. Men det kan nok passe best for deg som har behov for å kjøpe “Kasko Pluss”.

Oppsummering

Codan er et fantastisk forsikringsselskap som har mange fornøyde forsikringskunder. De har en veldig detaljert og smart modell hvor man kan kjøpe fire forskjellige forsikringer. Den billigste heter “ansvarsforsikring” og dekker utelukkende skader som påføres din båt samt andres båter ved sammenstøt.

Kasko Pluss er den dyreste båtforsikringen. Den dekker både skader på motor, redning av personer samt erstatning for avbrutt ferietur. Skulle du ha fire dager på sjøen utenfor svenskekysten, så dekker Codan alternativ overnatting og reisekostnader. Praktisk.


3. Gjensidige båtforsikring – Rask og hyggelig hjelp

Gjensidige båtforsikring

En av våre kamerater hadde Gjensidige båtforsikring. Etter at han hadde en skade på båten sin, så sendte han inn et skjema til selskapet.

Dagen etter hadde han penger på konto. Lynrask service.

 • Veldig rask og hyggelig kundeservice
 • Gir 1500 kroner til kost & losji ved avbrutt ferie
 • Gode til å skreddersy unike løsninger
 • Kjent og populær merkevare som tar vare på kundene sine

Gjensidige har flere nivåer av ulike båtforsikringer. Den aller dyreste, som heter “Båt Pluss”, dekker nær sagt alt som kan gå galt for båteiere. Og da overdriver vi ikke. Dette er en forsikring som kan erstatte din gamle båt fullstendig hvis du ender opp med totalhavari.  Men det er også slik at Gjensidige er svært gode til å skreddersy løsninger som er perfekte for den enkelte kunde.

Mange store forsikringsselskap har en tendens til å tilby “standard pakkeløsninger”. Dette er svært lite heldig. Din båt er ikke lik din nabos båt. Din reisevirksomhet er heller ikke lik din nabos reisevirksomhet. Nettopp derfor trenger du en skreddersydd løsning.

Alle typer båter

Har du en 50 fot yacht som koster flere millioner kroner?

I så fall kan du finne en fin båtforsikring hos Gjensidige.

Har du en kajakk som koster 15,000?

I så fall kan du også finne en fin båtforsikring hos Gjensidige.

Joda. Dette er et selskap som virkelig tar vare på og finner løsninger for alle potensielle kunder. Vi må likevel anbefale deg å kjøpe delkasko hvis du har en veldig billig båt. Da er det ingen grunn til å kjøpe full kasko eller “Båt Pluss”. 

Dekker avbrutte ferieplaner

La oss si at du har en båt som du har tenkt til å ta med på ferie. Men i det båten sjøsettes, så finner du ut at den lekker. Det vil ta flere uker å fikse.

Ikke noe problem. Går ferieplanen i vasken, så vil Gjensidige dekke deg med 1500 kroner til overnatting og mat hver bidige dag. Dette fordrer dog at du har topp-forsikringen som heter Båt Pluss. 

Hyggelig kundeservice

Etter å ha vært i kontakt med flere forsikringsselskap forut for denne testen, så må vi si at Gjensidige har en av de hyggeligste kundemedarbeiderne i verden. Her får man virkelig god service. Ikke bare er de hyggelige. De er også utrolig kunnskapsrike om alt som har med forsikring å gjøre.

Samtlige av våre spørsmål kunne besvares.

Om vi hadde eid en båt til flere millioner kroner, så er det stor sannsynlighet for at vi ville gått for Gjensidiges “Båt Pluss”.


4. Pantaenius – For deg som skal seile internasjonalt

Det å få ordentlig god dekning over hele verden på bil- og båtforsikring kan være vanskelig.

Derfor ønsker vi å introdusere deg for Pantaenius. Et selskap som tar eventyrlystne norske båteiere på alvor.

 • Kaskoforsikring som dekker totalskade
 • Best for deg som skal dra utenlands med båten
 • Dekker nordmenn i hele verden
 • Ekstrautstyr dekkes også

Pantaenius er så definitivt ikke det mest kjente forsikringsselskapet her hjemme i Norge.

Så hvorfor er det sånn at vi anbefaler båtforsikringen deres?

Vel. Fordi de er det beste alternativet for deg som skal dra utenfor landets grenser.

Vår dom

En kamerat av Bildudens team skulle seile til Thailand. Etter å ha snakket med XX antall norske forsikringsselskaper, så ga han opp. Enten kunne de ikke dekke hele turen hans. Eller så var prisen så høy at han nærmest måtte betale mer enn det båten totalt kostet.

Så han ga opp.

Helt til han ble tipset om Pantaenius båtforsikring. Etter å ha tatt kontakt med dette selskapet, så møtte han umiddelbart folk som forsto han og hans behov. Det var en befrielse.

Oppsummering

Det å reise utenlands med båten sin er noe som er en drøm for mange nordmenn. Men det er også risikofylt. Har du en god båtforsikring som også hjelper deg med skader og ulykker i internasjonalt farvann, så blir du automatisk mer avslappet når du seiler rundt. Det er ingen tvil om at det er en fordel å ha forsikring på plass før man går i gang med en lengre seiltur.

Samtidig forstår vi godt at det å tegne båtforsikring hos et “ukjent” selskap kan være risikabelt. Man føler kanskje ikke at man har rettighetene på sin side. Men fortvil ikke: Pantaenius er det beste alternativer for deg som skal seile utenlands.


5. IF Forsikring på båt – Profesjonelt og stort firma

Det er knapt noen nordmenn som ikke har fått med seg at “If” jobber med forsikring.

Men det er få som vet hvor gode de faktisk er på båtforsikring. La oss ta en titt for å se hvilke fordeler de kan gi deg.

 • Dedikert team som jobber utelukkende med båtforsikring
 • Fantastisk kundesupport
 • “Super” gir også beskyttelse mot totalskade

Med If båtforsikring, så er du alltid dekket når du er på sjøen. Men ikke bare det. Båten din er også trygg når den står på land.

Det er deilig å vite at man alltid har båten sin forsikret. På den måten kan man bruke tid og ressurser på det som betyr noe: å nyte det maritime livet. Med If båtforsikring kan du nettopp gjøre det: nyte livet.

Eminent kundesupport

En av fordelene med å velge et stort forsikringsselskap som “If” er at de har nok ressurser til å ta kundene på alvor. Derfor har If satt av et eget team som utelukkende jobber med båtforsikring. Det sikrer deg profesjonell og rask hjelp akkurat når du skulle ønske det.

Vi i Bilduden har vært i kontakt med If flere ganger angående båtforsikring. De er like profesjonelle hver gang.

Fire forsikringstyper

If tilbyr fire forskjellige forsikringspakker til båteiere:

 • Ansvar (billig)
 • Delkasko (fortsatt ganske billig)
 • Kasko (normal pris)
 • Super (for deg med dyr båt)

….som du sikkert skjønner, så er forsikringspakkene justert etter hvor mye de dekker. Ansvarsforsikringen dekker det mest elementære. Skulle du havne i en ulykke, så vil ansvarsforsikringen dekke skader på din båt samt motpartens båt. Så enkelt er det.

I den andre enden av skalaen finner du den dyreste forsikringen kalt “Super”. Dette er en båtforsikring som blant annet gir deg erstatning ved totalskade. Hvis båten din havarerer eller slutter helt å fungere, så vil If gi deg full erstatning. Du får rett og slett en helt ny båt.

Nettopp derfor er “Super” en god båtforsikring for deg som har en dyr båt som du virkelig bryr deg om.

Hva med kasko og delkasko?

De to andre forsikringstypene kan kanskje gå litt inn i hverandre.

Har du en billig båt uten særlig mye ekstrautstyr, så anbefaler vi delkasko.

Skulle du kjøpe kaskoforsikring til båten din, så dekkes også skader på utstyr. Men ikke la deg lure: det finnes en begrensning på hvor store verdier som faktisk dekkes.


6. Tryg Båtforsikring – Med god forsikringskalkulator

Tryg har alltid vært forsikringsselskapet for deg som skal “føle seg trygg”.

Dette er et selskap som tar alle kunder seriøst – uavhengig av størrelsen på båten.

 • Passer også for vannscooter og kajakk
 • Fire forsikringspakker
 • Tilbyr utmerket kundeservice også FØR du tegner forsikring
 • Et av landets største forsikringsselskaper

Det som skiller Tryg fra andre forsikringsselskaper er at de har en utmerket “forsikringskalkulator” på hjemmesiden sin. Den kan man bruke for å finne ut hvor mye man skal betale hver eneste måned.

Når man kjøper båtforsikring, så pådrar man seg umiddelbart en ekstra kostnad. Sånn er det bare. Derfor er det veldig mange forsikringskunder som er opptatt av å vite nøyaktig hvor mye mer man skal betale. Sånn sett er det flott at Tryg har en slik kalkulator.

God mot innbrudd og brann

Tryg er også det eneste forsikringsselskapet i Norge som har en ren “tyveri & brann”-forsikring. Dessverre er det slik at tyverier av båt og båtutstyr har eksplodert her i landet. For noen år siden kunne Aftenposten avsløre at hele syv båttyver hadde blitt tatt av politiet på seks dager.

Og du skal ikke tro at de er de eneste som reiser rundt og stjeler fra norske båter. Tryg har en forsikring som utelukkende inkluderer:

 • Ansvarsforsikring.
 • Forsikring mot brann og tyveri.

Som du kanskje forstår, så er denne forsikringen forholdsvis billig. Veldig mange andre selskaper prøver å inkludere andre elementer også, noe som ofte blir dyrt.

Premium forsikringspakke – Båt Ekstra

Er du veldig redd for båten din, så kan du vurdere “premium-pakken” Båt Ekstra. Dette er en komplett løsning som gir en ufattelig bred dekning. Blant annet må du betale utrolig lav egenandel hvis noe skulle gå galt med båten din.

I tillegg inkluderer den naturligvis alle andre fordeler som kommer med de andre forsikringspakkene.

Oppsummering

Tryg er et av Norges største forsikringsselskaper. De er store rett og slett fordi selskapet leverer kvalitet.

Det er også verdt å nevne at Tryg er en av selskapene som tilbyr forsikring i alle de nordiske landene. Som forsikringskunde er du dekket i Sverige, Danmark og Finland – i tillegg til Norge. Dette er det veldig mange norske båteiere som er opptatt av.

Til slutt kan det også nevnes at Tryg er med på å gi rabatt til forsikringskunder som blir “totalkunde”. Samler du flere forsikringer hos selskapet, så kan de gi gode rabatter.


Hvordan velger man riktig båtforsikring?

Vårt beste tips er å sette oppdraget ut på anbud. Hvis du bruker en tjeneste som Tjenestetorget, så vil du få en rekke forsikringsselskap til å krige om deg som kunde.

Det betyr èn ting: du får markedets beste pris.

I tillegg fører det med seg en annen fordel. Du slipper å kontakte XX antall forsikringsselskaper for å spørre om prisen på båtforsikring. Tjenestetorget gjør jobben for deg. Høres ikke det ut som en genial idè?

Det er det nemlig.

Kriterier og andre viktige ting å tenke over

Når du velger båtforsikring, så er det noen ting du er nødt til å være veldig bevisst på. I vår test har vi samlet de seks beste selskapene på markedet – etter vår mening.

Nedenfor kan du se hva vi har vurdert når vi har rangert selskapene.

Faste eller flytende betingelser?

Den båtforsikringen som passer naboen din vil mest sannsynligvis ikke passe deg.

Vår erfaring er at de aller største forsikringsselskapene er verst på å tilby såkalte “faste pakker”. Det vil si at de prøver å lure deg inn i en båtforsikring som er standardisert. Det vil ofte føre til at du betaler mer enn det du må.

Husk at du trenger en båtforsikring som er skreddersydd etter dine egne behov.

Trenger du full kasko?

Det er ikke alle båteiere som trenger full kasko. Hvis du kjøper en gammel rønne (beklager ordbruken…), så vil det være kjipt å betale titusener i året på en full kaskoforsikring.

Derfor er det viktig at forsikringsselskapene også tilbyr delkasko.

Ekstrautstyr

Mange båter har utrolig mye ekstrautstyr. Noe av det kan være fryktelig dyrt, noe som gjør at man ofte ønsker at forsikringen dekker det.

Noen forsikringsselskaper gjør det veldig komplisert og kronglete å forsikre ekstrautstyr. Blant annet er det noen som krever at du fører en full liste over alt ekstrautstyr du har i båten – samt hvor det er kjøpt og hva det kostet.

Andre selskaper er litt mindre rigide på det.

Tilbakemeldinger fra andre kunder

Vi har naturligvis gjort en hel rekke med undersøkelser for å finne ut hva andre kunder mener om forsikringsselskapene.

Dette er bare noen av tiltakene vi har gjort:

 • Gått rundt på båthavnen og spurt folk om de fornøyd med den forsikringen de har.

 • Lest rundt på diverse diskusjonsfora på nettet.

 • Tatt noen telefonsamtaler til venner og bekjente som eier båt.

 • Og lest rundt på andre “best i test”-sider.

Dette har vært med på å bygge opp under de funnene vi selv har gjort. Men det er verdt å påpeke at alle vurderingene som blir gjort i denne artikkelen står Bilduden inne for.

Pris på båtforsikring – hva koster det?

Prisen vil avhenge av hvilke behov du har samt hvilket selskap du ender opp med å tegne båtforsikring hos. Det er en rekke individuelle faktorer som spiller inn når forsikringsselskaper skal sette en pris.

Her er noen av de viktigste faktorene:

 • Din skadehistorikk. Har du tidligere hatt skader på båten som du har fått erstatning for?

 • Hvilken båt du har. Båter som er dyrere og større krever naturligvis en høyere pris.

 • Hvilken type forsikring ønsker du? Hvert forsikringsselskap pleier å tilby en rekke forskjellige forsikringer. Noen trenger full kasko. Andre nøyer seg med en form for ansvarsforsikring.

 • Utlandet eller Norge? Skal du også ha dekket skader som skjer på båten i utlandet, så må du betale ekstra. Dette er noe som veldig sjelden er inkludert i standard båtforsikringer.

Man kan kanskje begynne å tvile når man selv skal velge båtforsikring. Vår erfaring er at forsikringsselskapene ofte har ansatt SELGERE og ikke RÅDGIVERE. Det vil si at de alltid prøver å få deg til å kjøpe dyre forsikringer som du kanskje ikke har behov for. Vær på vakt.

Relaterte artikler

Vi i Bilduden lever av å publisere kvalitetsinnhold på nett. Derfor har vi også skrevet noen andre artikler som du kan ha interesse av å sjekke ut.

Dette er et par andre artikler relatert til forsikring:

…men her er også en rekke gode lenker til godt innhold for deg som eier båt:

Hva skal en god båtforsikring dekke?

Det å eie, oppbevare, vedlikeholde og kjøre båt er ingen billig hobby. Nettavisen anslår at det å eie en båt som koster rundt 300,000 vil medføre årlige kostnader på 47,000 kroner.

Ouch.

Men den årlige kostnaden vil naturligvis gå betydelig opp hvis du finner på å havne i en ulykke hvor du ikke har båtforsikring. Da vil du ikke bare stå i fare for å måtte betale for din egen båt – men også for motparten. Det å måtte betale erstatning for en stor yacht vil potensielt sett kunne ruinere deg.

Men la oss se på de tingene som en god båtforsikring kan og bør dekke:

 • Skader på både din egen og andres båt

 • Skader på båt som oppstår ved transport og sjøsetting

 • Kostnader relatert til det å fylle feil drivstoff

 • Erstatning av materiell som blir stjålet under tyveri

 • Skader på vitale deler av båten som bom, mast og styrhus

 • Kostnader relatert til skader fra naturfenomener som storm, sludd og orkan

 • Kostnader relatert til reise til utlandet*

*= Vi fant ut at det er veldig mange forsikringsselskaper som IKKE dekker skader som skjer i internasjonalt farvann. Dette er noe du virkelig bør sjekke opp i før du tegner båtforsikring. Mange nordmenn elsker jo å dra til Sverige på seiltur…

Konklusjon

Det er ingen lov som sier at du må ha båtforsikring. Men vi i Bilduden mener likevel at det er et veldig nyttig verktøy. Ikke bare kan det få deg til å slappe av mer når du er på sjøen.

I tillegg er det veldig praktisk hvis et uhell skulle skje med båten din.

Har du båtforsikring i dag, men er usikker på om du har det beste tilbudet på markedet? I så fall vil jeg også anbefale deg å sende inn en søknad via Tjenestetorget. Du kan alltid takke nei til tilbudene som kommer inn – men det er godt å få vite om man betaler for mye.

Det å sende inn et søknadsskjema tar bare et par minutter. Og det er naturligvis helt uforpliktende.

Ofte stilte spørsmål

✅Er det lovpålagt å ha båtforsikring?

Nei, det er det ikke. Det er ingen som pålegger båteiere å ha forsikring.

Likevel er det veldig smart å anskaffe seg. Havner du i en ulykke på sjøen, så kan prislappen bli på mange titusener av kroner.

✅Hvordan skaffer jeg beste båtforsikring?

Først vil jeg anbefale deg å sette ut oppdraget på anbud. Via en anbudstjeneste kan du få forsikringsselskapene til å krige om deg.

Det er den beste måten å få den billigste forsikringen på.

✅Hvilke forsikringsselskaper bør jeg kontakte?

I stedet for å kontakte en haug med forsikringsselskaper, så bør du la de kontakte deg. Det gjør du ved å bruke en anbudstjeneste. På den måten får en flokk med selskaper vite om din situasjon.

Etter at de har gitt sitt tilbud, så står du helt fritt til å takke ja til det tilbudet du får. Eventuelt kan du takke nei til alle.

Har du selv søkt om båtforsikring nylig? Eller lurer du på noe? Legg igjen en kommentar under!

3 kommentarer om “Båtforsikring test: Topp 6 beste forsikringer for båteiere”

 1. Dette er en veldig god oversikt over båtforsikringer i Norge. Så jeg må takke for det. Skulle selv hatt meg en forsikring til seilbåten min som er 25 fot. Tror jeg må søke om tilbud fra flere ulike bedrifter. Kontaktet først If, men fikk litt sånn «halvveis» svar tilbake.

  Leser at dere har hatt gode erfaringer med dem, men det må jeg si at jeg kanskje ikke hadde.

  Svar
  • Heisann Arild!

   Uffda, vi har selv hatt veldig god erfaring med If. Det kan være at du skal sende inn en mer generell søknad og se om det er noen andre selskaper som kontakter deg. Førsteinntrykk er viktig.

   Svar
 2. Tjenestetorget er en bra tjeneste. Slike anbudstjenester gjør det mye verre for forsikringsselskapene å ta for mye penger av kundene sine. Når det kommer til båtforsikring, så finnes det ingen «standard priser». Derfor er det mange selskaper som tar akkurat det de har lyst på.

  Svar

Legg igjen en kommentar