Baksetebeskyttelse til hund: Dette trekket beskytter baksetene dine

Om du har hund, vil en baksetebeskyttelse komme godt til nytte i bilen din. Da slipper du at setene blir griset til, og trekket kan enkelt vaskes i maskin.

Beste baksetetrekk: Pawsome baksetebeskyttelse

Jeg anbefaler denne baksetebeskyttelsen fra Pawsome til alle hundeeiere som er lei av skite bakseter.

Baksetebeskyttelsen festes enkelt rundt hodestøttene, og er sammenleggbar.

Det medfølger et etui for oppbevaring, slik at baksetebeskyttelsen tar liten plass når du ikke bruker den. I tillegg er det en lomme på trekket, som kan brukes til for eksempel oppbevaring av hundeposer.

Baksetebeskyttelsen kan vaskes i maskin, noe som er praktisk når hunden din har vært på tur ute i søla.


Fordeler med en baksetebeskyttelse til hund

Alle som har eller har hatt hund, kjenner problemstillingen: du har vært ute på tur og det var fuktigere enn antatt. Din firbeinte venn har blitt møkkete langt oppover bena, og nå skal dere kjøre hjem.

Du har kanskje plass i bagasjerommet, men det blir ikke noe mindre møkkete der. Kanskje du også klarer å holde hunden din på gulvet i passasjersetet, men dette kan virke forstyrrende på deg som sjåfør.

En baksetebeskyttelse løser alle disse problemene for hundeeiere. Om du alltid har et sammenleggbart baksetetrekk i bilen, kommer du ikke lengre til å bry deg om at Fido blir litt møkkete etter turer i våt skog.

Brett ut baksetebeskyttelsen, fest den over hodestøttene, og vips så er baksetene dine beskyttet mot møkk og gjørmevann. Etterpå kan du enkelt spyle av trekket eller slenge det i vaskemaskinen.

FAQ – Ofte stilte spørsmål

✅ Hvordan installerer jeg en baksetebeskyttelse?

Å installere en baksetebeskyttelse er veldig enkelt. Som regel er det stropper på beskyttelsen som man trer over hodestøttene i bilen. Dette gjør at trekkene er universale, og du trenger ikke tenke på hvilken biltype du har før du kjøper deg et trekk.

✅ Hvor kjøper jeg baksetebeskyttelse til hund?

Jeg anbefaler den norske nettbutikken ILoveDogs.no. Da får du kjapp levering, kundeservice på norsk og 14 dagers angrerett.

✅ Kan beskyttelsen til baksetet vaskes?

Ja – baksetebeskyttelser kan vaskes. Hunder er kjent for å grave og snuse i alt mellom himmel og jord, og drar med seg mye rusk og rask inn i bilen. Det å kunne slenge baksetebeskytteren rett i vaskemaskinen når den er skitten er en selvfølge.

PS! Har du hund? Da bør du også sjekke ut mine artikler om hundebur til bilhundegitterbilsete til hund og bilsele til hund!

3 kommentarer om “Baksetebeskyttelse til hund: Dette trekket beskytter baksetene dine”

 1. Jeg vil faktisk påstå at dette er det beste alternativet når man har hund. Hvis man ikke har en hund som er oppdragen nok til at man kan ha baksetebeskyttelse….guess what.

  Da er ikke hunden din oppdragen nok 🙂

  Mange kjøper gitter osv, men jeg er ganske sterkt i mot det. La hunden bevege seg fritt i baksetet

  Svar
  • Det er ikke lov å la hunden gå fritt rundt i baksetet – alle hunder må være sikret i bil 🙂 Men om du kjøper en bilsele til hunden din kan du ha den i baksetet. Dette gjelder også om du bruker en baksetebeskyttelse!

   Svar
 2. Mange tenker kanskje at de kan ha hunden løpende rundt i baksetet. Det har jeg hørt før.

  Folk som har hunder i bil sier:

  1) «Den er jo så ryddig og oppdragen»
  2) «Hunden min søler jo aldri»
  3) «Det er kun for korte bilturer».

  well, guess what. Jeg har solgt og kjøpt biler i mange år. Og kan garantere at det er STOR forskjell på folk som har hatt hund i bil og folk som ikke har hatt det. Tre år gamle unger er mye bedre og mer oppdragne enn hunder. Når hunder blir stressa (som de blir i bil), så begynner de å røyte og sleve med kjeften. Da må du etter hvert bytte ut bilsetene dine, noe som ikke akkurat blir billig.

  Svar

Legg igjen en kommentar