Arbeidsbukse test: Topp 6 komfortable arbeidsbukser på markedet

Arbeidsbukser er bukser som er designet for å brukes i arbeid. De er vanligvis laget av sterkere materialer enn vanlige bukser, slik at de tåler mer slitasje. Arbeidsbukser kan være en god investering for folk som jobber mye med håndverk eller som ofte er ute i naturen.

Vi som jobber med tungt verkstedsarbeid trenger noe mer enn «vanlige bukser». Vi trenger bukser som hjelper oss med å holde ut med det tunge arbeidet vi har foran oss hver dag. Hvis du driver med fysisk arbeid, så vet du helt sikkert hvor vanskelig det er å finne gode arbeidsbukser. I tillegg vet du nok hvor kjipt det er å «ta til takke med» et par bukser som ikke akkurat er særlig gode.

Heldigvis er vi i Bilduden klarer til å hjelpe deg med å finne den buksen du skal ha.

Vi i Bilduden jobber mye utendørs. I tillegg eier vi et bilverksted.

Så vi har veldig god kontroll på hvilke bukser som er gode – og hvilke som er dårlige.

Funksjonelle arbeidsklær trenger ikke være stygge. Vår test viser tydelig at moderne arbeidsbukser både kan være varmende, stilige og utstyrt med en rekke gode funksjoner.

I denne testen gir vi deg en oversikt over de seks beste arbeidsbuksene på markedet.

Skal du kjøpe deg arbeidsbukse? Da anbefaler jeg deg å sjekke ut denne butikken: Staypro. Det finnes ikke noe bedre nettbutikk i Norge for å kjøpe verktøy og tilbehør til arbeidsplassen. Gode priser og kjapp levering.

Vinnere av vår arbeidsbukse-test

Vi starter med en oversikt over vinnerne av testen, deretter mer informasjon om hvert av produktene.

#Produkt
1Snickers 6241 All Round Work – Best i test!
2Blåkläder Arbeidsbukse Svart – Solid modell med god stretch og ventilering
3Snickers 6902 FlexiWork – Utmerket budsjettalternativ
4Helly Hansen Workwear York – Praktisk oransje farge og god komfort
5Snickers Workwear 6760 ProtectWork – For kvinner med høyrisiko-arbeid
6Snickers 3213 – Fleksibel arbeidsbukse med mange gode lommer

1. Snickers 6241 All Round Work – Best i test!

“Snickers” er ikke bare navnet på en velkjent sjokolade. Det er også navnet på produsenten bak den beste arbeidsbuksen på det norske markedet.

«All Round Work» er en meget god og behagelig testvinner som mange tidligere kunder har forelsket seg i.

 • God pris.
 • Laget i et materiale med 4-veis-stretch.
 • Tilbyr super komfort.
 • Flott design med kombinasjon av lyse og mørke farger.
 • Praktiske lommer flere steder på buksa.

Arbeidsbuksen «All Round Work» er utrolig deilige å ha på seg. Dette er en modell du får til en ganske lav pris. Hele det svarte området mellom legg og øvre del av kne er laget i stretch-materiale. Dette gir deg økt fleksibilitet når du holder på å jobbe som håndverker.

På baksiden er buksene utstyrt med noe som kalles «4-veis-stretch». Dette sikrer deg full mobilitet uten at buksene føles vonde å ha på.

Komfortabel: sitter godt på benet

Produsenten Snickers har produserte buksene med ganske stramme, fine linjer. Dette gjør at arbeidsbuksen sitter godt inn på benet ditt. Du får altså ikke denne klassiske «posete» følelsen som mange andre konkurrerende produkter gir deg.

«Slim fit»-funksjonen er en av grunnene til at Snickers All Round Work får førsteplassen i vår test.

Gode og praktiske egenskaper

Arbeidsbuksen fra Snickers gjør det lett å finne frem verktøyet når du trenger det. Knivfestet ligger godt plassert ved livet. Samtidig har du både hylsterlomme og tommestokklomme i umiddelbar nærhet av beltet. Verktøyholderen er både trygg og brukervennlig – ved at den kan åpnes og lukkes ved hjelp av en borrelås.

Bruker du ID-kort på jobb, så finnes det en egen lomme hvor ID-kortet er beskyttet mot sagmugg og annen forurensing.

Fin knebeskytter

En av de tingene vi har vektlagt mest i denne testen er beskyttelse mot knærne. I følge Fysionett er håndverkere svært utsatt for slitasje og meniskskader i kneet. Dette er noe du bør ta på alvor.

Snickers arbeidsbukser er utstyrt med noe som kalles Knee Guard Pro System. Dette er en innovativ funksjon som er like god som den høres ut som. Du kan selv fylle buksen med knebeskyttelse etter eget behov. Deretter kan du være helt sikker på at knebeskytterne sitter godt på plass ved hjelp av sterke sømmer.

Fleksibelt materiale

Arbeidsbuksen er produsert ved hjelp av en rekke forskjellige materialer. Rundt halvparten (47 % – for å være nøyaktig) er bomull. Dette sikrer gode pusteegenskaper og lav vekt. Snickers har lagt til 31 % polyester og 22 % elastan for å få buksene stretchy og fleksible.

6241 AllRoundWork kan fint vaskes i maskinen, men ikke på mer enn førti grader.


2. Blåkläder Arbeidsbukse Svart – Solid modell med god stretch og ventilering

Man skal nærmest ha bodd under en stein de seneste årene for å ikke ha fått med seg at Blåkläder selger arbeidsklær av høy kvalitet.

Det illustreres også på er god måte ved hjelp av denne stretchy arbeidsbuksen.

 • Et enkelt og anonymt utseende.
 • Smalere passform, som også er tilpasset kvinner.
 • Laget i et veldig slitesterkt materiale.
 • Tørker hurtig etter bruk og vask.
 • Laget i 65 % polyester, som er kjent for å være «stretchy».


Blåkläder har klart å produsere en bukse som er en kombinasjon av gode funksjoner og et OK utseende. Vi skal selvfølgelig ikke overdrive. Men en i Bilduden-teamet uttalte følgende da han så denne arbeidsbuksen fra den svenske produsenten:

«Den er jo så flott og anonym at man nesten kan ta den på når man skal på fest en lørdagskveld!»

For det er jo et poeng i det han sier. Noen arbeidsbukser er laget i et neon-grønt og selvlysende materiale. Denne modellen fra Blåkläder ser jo nesten bare ut som en vanlig bukse.

Stretchy og hurtigtørkende

I Norge arbeider man ofte i et vått klima. Da kan det være en fin trøst å vite at buksa tørker kjapt etter at du har kommet inn fra en lang arbeidsdag. Denne modellen er produsert i 65 % polyester, noe som er kjent for å tørke kjapt.

I tillegg fungerer Blåkläder arbeidsbukse like godt innendørs som utendørs. De ventilerende egenskapene gjør at du hele tiden sikres gjennomstrømming av luft.

Videre er buksen også utstyrt med det som kalles forhåndsbøyde knær. Dette er spesielt viktig hvis du sitter på knærne mye og jobber – slik som tømrere ofte gjør. En fin lomme er plassert på siden – hvor du får plass til både kniv og penner. I tillegg er det en egen innerlomme i mesh som er ment for oppbevaring av mobil.

Vår dom

Blåkläder får en andreplass i vår test. Men det kunne nesten likeså godt vært en førsteplass. Prisen på denne arbeidsbuksen er veldig lav sammenlignet med konkurrenter. Designet er det mange som synes er like anonymt som det er godt. Og lommene er forholdsvis greie.

Du får definitivt mer funksjonsrike arbeidsbukser enn Blåkläder på markedet. Men det er også et spørsmål om hvor ofte du skal bruke buksen og hva dine preferanser egentlig er.


3. Snickers 6902 FlexiWork – Utmerket budsjettalternativ

Snickers 6902 FlexiWork er en meget fleksibel arbeidsbukse av høy kvalitet.

Spesielt imponert er vi over den lave prislappen.

 • Godt og slitesterkt materiale.
 • Puster godt og er foretrukket av flere håndverkere om sommeren.
 • Mørk farge som gir et «anonymt» utseende».
 • Produsert av verdenskjente Snickers Workwear.
 • God stretch for økt fleksibilitet.

Veldig mange kjøper 6902 FlexiWork på grunn av sitt anonyme utseende. Flere håndverkere ønsker ikke signalgule eller oransje bukser. Forståelig nok.

Men det er mange flere grunner til at Snickers 6902 FlexiWork er en av bestselgerne på det norske markedet.

Anerkjent produsent

Først kan vi begynne med å fortelle litt om Snickers Workwear. Selskapet ble grunnlagt i 1952 av en finne kalt Matti Viio. Han hadde sett seg lei på dårlige arbeidsklær og bestemte seg for å ta saken i egne hender. Da han ikke selv klarte å finne arbeidsbukser som både var komfortable og praktiske, så satt han seg ned ved tegnebrettet sitt.

Og resten er historie.

I dag omsetter Snickers Workwear for mange millioner kroner internasjonalt. Og det er selvfølgelig en grunn til at arbeidsbuksene fra Snickers er populære. De har rett og slett veldig lav pris – og en rekke gode funksjoner.

Nå som du har fått produsentens bakgrunnshistorie, så kan vi ta en titt på hva 6902 FlexiWork kan tilby deg.

Gode og stabile funksjoner

Det første vi legger merke til er navnet «Flexiwork». For her får du virkelig mye fleksibilitet. Mye av denne fleksibiliteten ligger i det innsydde stretch-materialet. Dette er ikke bare til hjelp for å bevege deg fritt når du jobber; men det er også godt ventilerende. Nettopp derfor er det mange som mener at FlexiWork er en av de beste arbeidsbuksene å jobbe med når det er veldig varmt om sommeren.

Belte følger med i buksen. Dette kan tas av og på i løpet av få sekunder. Du får også med et såkalt «Knee Guard»-system som kan brukes til å fylles på med knebeskyttere. Dog er det viktig å påpeke at knebeskytterne ikke følger med når du kjøper 6902 Flexiwork.

Andre funksjoner

Her er noen andre funksjoner verdt å nevne:

 • Beholder til ID-kort.
 • Egen lomme til mobilen.
 • Praktisk hylsterlomme som raskt åpnes og lukkes ved hjelp av en glidelås.
 • Et materiale som tåler å bli vasket i vaskemaskinen på 40 grader.

4. Helly Hansen Workwear York – Praktisk oransje farge og god komfort

Helly Hansen er kanskje best kjent for moteriktige plagg til det maritime livet.

Men denne norske produsenten har virkelig slått seg stort opp på arbeidsklær de seneste årene. Og vi kan trygt si at Helly Hansen befester sin posisjon som kvalitetsleverandør når de tilbyr «Workwear York» på markedet.

 • Ufattelig komfortable å ha på seg.
 • Utviklet for norske yrkesarbeidere.
 • Vanntett og varmende; passer perfekt til utendørsarbeid om vinteren.
 • Myk på innsiden.
 • Smart oransje farge som gjør deg synlig i mørket.

Helly Hansen Workwear York er en arbeidsbukse med høy komfort. Alle yrkesarbeidere vet at komfort er viktig når man jobber over lengre perioder.

Materialet, kalt «Helly Tech Performance», er vanntett. Det gjør at veldig mange som jobber utendørs i hardt vær kan trives i denne arbeidsbuksen. Men det er ikke bare det vanntette materialet som imponerer.

Smart design

Den oransje fargen har en veldig klar funksjon. Dette er en signalsterk farge som sikrer at du blir sett. Hvis du jobber i skogen med trefelling eller på fiskebåt, så kan uhell oppstå. Da er det viktig at du kan bli sett så kjapt som overhodet mulig for å få den hjelpen du skal ha.

Passformen er helt prima. Buksen er nemlig utstyrt med noe som heter Primaloft-isolasjon. Dette gjør at buksen holder deg både tørr og varm under alle typer værforhold.

Funksjonsrik

Helly Hansen har ikke spart på kruttet når de har utviklet «Workwear York». Her er noen av de smarte funksjonene buksen er utstyrt med:

 • Store beltehemper som gir god stabilitet til hele buksen.
 • Reflekser som er strategisk plassert helt nede ved leggen.
 • Knebeskytterlommer på innsiden av buksa.
 • Bukseselene er avtagbare og kan kjapt tas av og på i løpet av få sekunder.

I tillegg følger det med borrelåsjustering helt nederst ved føttene, borrelåslukking og beltestropper. Det finnes så utrolig mange justeringer på denne arbeidsbuksen som gjør at du kan bli komfortabelt i den.

God til norske forhold

Er du en tømmerhugger som oppholder deg mye i skogen? En elektriker som må jobbe i 15 minusgrader om vinteren? Eller en fisker som opplever vill sjø og store bølger med kaldt vann?

Fortvil ikke. Helly Hansen har gjort sitt ypperste for å gjøre arbeidsbuksen Workwear York komfortabel under tøffe forhold. De forede buksene blir kanskje litt for varme midt på sommeren, men passer utmerket ellers i året.


5. Snickers Workwear 6760 ProtectWork – For kvinner med høyrisiko-arbeid

Jobber du med farlige maskiner som kan skade deg ved uhell, så trenger du arbeidsklær som gir ekstra beskyttelse.

6760 ProtectWork er en arbeidsbukse som gir deg den optimale beskyttelsen.

 • Høy pris.
 • Gir god beskyttelse til yrkesarbeidere i høyrisiko-arbeid.
 • Kan brukes av både menn og kvinner (unisex-modell), men passformen er betydelig bedre for kvinner.
 • Signalgul farge som gjør deg synlig når det blir mørkt.
 • Stretchdel på baksiden.

6760 ProtectWork er en av de mest populære arbeidsbuksene for kvinner. Denne modellen er tilpasset kvinnelige former. Men det er ikke bare derfor at modellen er ganske populær.

Beskytter mot farlige varme og strøm

Buksen er produsert i et materiale som både beskytter brukeren mot flammer og statisk elektrisitet. Dette er derfor en modell som er ofte brukt av folk som jobber med ufattelig varme materialer. KneeGuard-knelommene gir deg akkurat den komforten du skal ha.

I tillegg er 6760 ProtectWork en bukse som er kjent for sin slitestyrke.

Funksjonsrik og fleksibel

Noen arbeidsbukser er helt åpenbart laget for at enkelte yrker skal ta dem i bruk. Slik er ikke 6760 ProtectWork. Dette er en variant som kan brukes av alt fra flyplasspersonell til tømmerhuggere. Eller helt vanlige privatpersoner som skal utføre høyrisiko-arbeid i nærheten av egen bolig.

Men det er også viktig å fortelle hvilke gode funksjoner buksen er utstyrt med. Du får med en egen behold til knivet, en ID-kort-holder samt en egen lomme ment for mobiltelefonen din. På begge sider av arbeidsbuksen er det plassert verktøyholdere. Derfor er det mange tømrere og andre type håndverkere som har lagt sin elsk på buksen.

En sammensetning av mange forskjellige materialer

Når en arbeidsbukse både beskytter mot varme og elektrisitet, så er det naturligvis slik at buksen består av en rekke ulike materialer. Sammensetningen av disse materialene forsterker buksens slitestyrke og fremhever de gode funksjonene.

Du kan klikke deg inn hos StayPro for å lese hele listen.

Men det er verdt å nevne at 49 % av materialet er såkalt Modakryl. Skal vi tro Store Norske Leksikon, så er dette et syntetisk fiber med gode egenskaper.


6. Snickers 3213 – Fleksibel arbeidsbukse med mange gode lommer

Snickers 3213 er en veldig god og funksjonell arbeidsbukse. Samtidig når den ikke helt opp når det kommer til fleksibilitet.

Nettopp derfor mener vi at en sjetteplass er velfortjent.

 • Stor kapasitet på lommene.
 • Laget i et materiale som bør holde i mange år.
 • Perfekt for håndverkere som bruker mye ulikt verktøy.
 • Helt OK pris.

Som du kanskje har lagt merke til, så er Snickers Workwear godt representert på vår liste. Dette er en produsent som har vokst seg til å bli ledende innenfor funksjonelle arbeidsklær i Europa.

Til tross for at 3213 ikke er Snickers’ beste arbeidsbukse, så får den en plass på listen vår.

Funksjoner og design

3213 er en bukse som er utviklet med tanke på hyppig bruk av verktøy. Dette er kanskje det som gjør at buksen skiller seg mest ut fra konkurrentene. Her får du både god beskyttelse og mange muligheter for å gjemme unna verktøy og andre hjelpemidler.

Cargo-lommen gir et stort oppholdsrom for alt verktøy du kan bruke. Denne lommen er nemlig delt inn i fire separate kammere. Samtidig som lommen gir stor plass, så er det lett å kategorisere verktøyet på den måten du ønsker. En slik type kategorisering vil naturligvis gjøre jobben enklere. Da slipper du hele tiden å tenke på hvor du har lagt penner, mobiltelefoner og skrujern.

Slitesterkt materiale

Snickers 3213 er produsert for å holde i lang tid. Arbeidsbuksen er produsert i noe som heter «Rip Stop»-materiale. Dette er et materiale som kombinerer lav vekt og høy komfort. Veldig mange kjøper 3213 av den enkle grunn av at de er utrolig slitesterke og robuste.


Fordeler med gode arbeidsbukser når man jobber

De fleste som har klikket seg inn på denne artikkelen er selvfølgelig godt klar over hvilke fordeler arbeidsbukser gir. Samtidig kan det være greit å få en oppsummering av hovedpunktene:

 • Den største fordelen med å bruke arbeidsbukser er at de beskytter klærne dine mot skitt og olje. Man ønsker jo ikke å skitne til buksene man bruker til vanlig.
 • Arbeidsbukser er laget for å tåle hardt arbeid over lengre tidsperioder.
 • De er slitesterke og har en lang levetid. Dette gjelder selvfølgelig kun hvis du kjøper bukser av høy kvalitet. Skulle du la deg friste til å kjøpe noen billige Kina-kopier, så skal du ikke forvente at arbeidsbuksene er særlig slitesterke.
 • Arbeidsbukser holder deg varm på kalde dager. Kulde er, som vi vet, et problem for mange håndverkere og skogsarbeidere i Norge.
 • Gode arbeidsbukser har et bredt snitt som gir god bevegelsesfrihet.
 • Arbeidsbukser er tilgjengelige i mange forskjellige farger og modeller. Du kan fint skaffe deg «verneutstyr» uten å måtte gå på kompromiss med design og utseende.
arbeidsbukse skog

Funksjoner og andre ting du bør tenke over

Nedenfor ser du en liste over våre testkriterier. Det er viktig å forstå hvilke tanker vi har sittet med når vi har vurdert buksene opp mot hverandre.

Forhåpentligvis gjør kriteriene våre deg tryggere på at vi vet hva vi snakker om. For det gjør vi.

CE-merking

«Alle» har hørt om CE-merking, men få vet hva det innebærer. Når det kommer til arbeidsklær, så kategoriseres produktene i en skala på mellom 1 og 3. Skalaen indikerer hvor godt klærne beskytter mot uhell.

 • Kategori 1: Grunnleggende beskyttelse for lettere skader. Dette gjelder typisk bukser som brukes til å utføre arbeid som ikke er risikofylt.

 • Kategori 2: Denne CE-merkingen gis til arbeidsklær som skal gi middels beskyttelse mot farlige situasjoner. «Farlige situasjoner» kan også omberamme ting som ekstremkulde.

 • Kategori 3: Plagg som faller inn under denne kategorien er ment for å demme opp mot arbeid i veldig risikofylte situasjoner. Det kan for eksempel være trehugging (hvor man bruker øks) eller at buksen skal beskytte deg hvis du får en stikksag i låret.

Utseende og refleks

La oss si det med èn gang: du kjøper ikke en arbeidsbukse «fordi den er kul». Da har du misforstått noe elementært.

Samtidig er dette med design og utseende en viktig faktor. Vår anbefalte Helly Hansen-modell er farget i knæsj oransje. Dette gjør deg mye mer synlig hvis du arbeider utendørs – eller på båt. Skulle du falle i vannet med en oransje arbeidsbukse, så er det stor sannsynlighet for at du blir sett. Havner du i sjøen en mørk vinternatt med en svart bukse…så får du bare be til høyere makter om at det skal gå bra.

Mange bukser er også utstyrt med refleks.

God i alle temperaturer

Noen bukser er litt tynnere og puster bedre enn andre. Samtidig er det andre arbeidsbukser som er fryktelig varme – og utviklet for at man skal klare seg gjennom den norske vinteren. Testen vår viser også at enkelte arbeidsbukser har ulike former for ventilering man kan bruke om sommeren. Det er viktig for oss at produktene vi anbefaler er like gode til å bruke i desember som juli.

Materialet spiller også en stor rolle her. Dessverre er det slik at mer pustende materialer som oftest ikke er like robuste.

Varighet

Når moteindustrien produserer klær, så pleier kvaliteten som regel å blekne etter 30-40 runder i vaskemaskinen. Arbeidsklær pleier å holde mye lengre enn dette.

Men varighet har jo også en direkte sammenheng med bruksområde. Hvis du er på arbeidsplassen og får sagmugg på buksa di hver dag, så vil du måtte bytte ut arbeidsklærne ganske hyppig.

Som regel skal du regne med at de største produsentene av arbeidsbukser i Norge lager klær som holder i mange år.

Kapasitet på lommene

Lommene skal være plassert på en måte som gjør at det er lett å lagre «lett» verktøy i dem. Bruker du et verktøybelte eller har alt verktøyet ditt i en boks, så er det ikke like viktig med store lommer.

Beskyttelse mot knærne

De fleste arbeidsbukser kommer med integrert knebeskyttelse. Noen er utstyrt med «lommer» foran på knærne. Disse lommene gjør at du selv kan putte inn den type knebeskyttelse du ønsker. Alle vet at det å jobbe med fysisk arbeid kan være tøft for knærne.

Nettopp derfor er det viktig for oss at buksene vi anbefaler tar godt vare på helsen din.

arbeidsbukse

Andre forbrukertester: nyttig verktøy

Bilduden-teamet sitter inne med ufattelig mye kunnskap om verktøy.

Det er kunnskap vi i stor grad har valgt å dele med leserne våre. Her er noen av våre andre verktøy-relaterte forbrukertester:

Oppsummering av testen

Arbeidsbukser er et must for enhver som jobber ute. Denne type bukser holder deg varm og tørr, og beskytter mot eventuelle skader. Det finnes et utall forskjellige modeller av arbeidsbukser, fra korte bukser til lange bukser, med eller uten ben, med elastisk eller strikkbukse, med eller uten knær, med eller uten lommer og med eller uten reflekser. Valget av arbeidsbukser er derfor svært individuelt, og det er viktig å finne bukser som passer til din arbeidssituasjon og kroppsbygning.

Noen arbeidsbukser kan være litt tykkere og varmere enn andre, og noen passer bedre til kalde eller varme miljøer. Det er også viktig å velge bukser som ikke klemmer eller gnisser. De aller fleste arbeidsbukser er utstyrt med knær, lommer og reflekser, men det er viktig å sjekke at buksene har alle disse funksjonene før du kjøper dem. Nettopp dette har vi hjulpet deg med gjennom denne forbrukertesten.

Arbeidsbukser er et essensielt plagg for alle som jobber ute, og det er viktig å velge bukser som passer til din arbeidssituasjon og din kroppsbygning.

Det finnes fryktelig mange ulike modeller på markedet. Noen produsenter, som Blåkläder, driver ganske aggressiv form for markedsføring. Derfor er det viktig at du er veldig tydelig på hvilke kriterier du har når du skal skaffe deg arbeidsklær. Den modellen vi anbefaler som «testvinner» er ikke nødvendigvis den riktige for deg.

Ofte stilte spørsmål

⚙️ Hvilke yrker bruker vanligvis arbeidsbukser?

Arbeidsbukser er bukser som er beregnet for bruk på arbeidsplassen. De er vanligvis laget av robust materiale, og har mange praktiske lommer slik at man kan ha med seg alt man trenger.

Arbeidsbukser er gode for dem som jobber med håndverk eller i landbruket, da de beskytter mot skitt og støv.

⚙️ Bør man kjøpe dyre arbeidsklær?

Det er ikke nødvendig å kjøpe dyre arbeidsklær. Det finnes mange gode butikker som selger klær til en fornuftig pris.

Vår test har vist at det absolutt finnes mange gode budsjettalternativer der ute. Disse har vi naturligvis omtalt og anbefalt lengre opp i artikkelen.

⚙️ Sparer man penger på å kjøpe arbeidsbukse på nett?

Ja, det er mulig å spare penger på å kjøpe arbeidsbukse på nett. På nett finnes det et stort utvalg av arbeidsbukser, og man kan ofte finne gode tilbud og rabatter.

Har du selv kjøpt arbeidsklær som både beskytter og holder deg varm i kulda? Eller lurer du på noe? Legg igjen en kommentar under!

3 kommentarer om “Arbeidsbukse test: Topp 6 komfortable arbeidsbukser på markedet”

 1. Vi som jobber i skogen sverger veldig ofte til Blåkläder. Men det gjør vi fordi vi har bedrifter som kjøper buksene til oss.

  Du må også ta med i betraktningen her at bedrifter noen ganger kan få kvantumsrabatt. Likevel vil jeg takke for en god oversikt over de beste arbeidsbuksene i Norge. Tror ingen andre nettsider har laget en like god oversikt enda 🙂

  Svar
 2. jeg har brukt og kjøpt arbeidsbukser helt siden 80 tallet da jeg jobbet på norsk hydro. ingen bransje i hele verden har nesten hatt like god utvikling som arbeidsklær. det vi brukte den gangen var både tungt, sleivete og dyrt.

  Nå kan man få en god arbeids bukse til 800 kroner som kan holde i fem seks år!!

  Svar
  • Hei Inge. Ja, det er ingen tvil om at utviklingen når det kommer til funksjonelle arbeidsklær har gått raskt. Det er vi glade for. Nå kan håndverkere i veldig stor grade både føle seg komfortable og trygge på jobb.

   Norsk Hydro på 80-tallet var helt sikkert en superspennende reise å være med på! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar